image

Rederij Leerdam beschikt over 2 moderne salonschepen MPS Kroon van Leerdam en MPS Parel van de Linge.
Met deze rolstoeltoegankelijke (*) schepen (benedensalons) kan Rederij Leerdam  rondvaarten en arrangementen verzorgen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Beide schepen hebben als thuishaven Leerdam, van waaruit gevaren wordt op de rivier De Linge met evt passage Hollandse Waterlinie.
Een andere opstapplaats zoals De Vestingdriehoek vanuit Gorinchem, de Biesbosch en de Rotterdamse Haven e.o. is in overleg en tegen meerprijs mogelijk.

(*) De benedensalons van onze schepen zijn rolstoel toegankelijk en voorzien van een invaliden toilet. Reserveren verplicht voor mindervaliden.  (zie alg. voorwaarden)

Eenvoudig in– en ontschepen

Vanaf de vaste ligplaats te Leerdam zijn de schepen en de achter buitendekken via een brede en vlakke loopplank makkelijk en rolstoelvriendelijk (*) (alleen de benedensalons) toegankelijk.
Bij de Kroon van Leerdam is de benedensalon toegankelijk door overbrugging van 3 treden. Voor mindervaliden is er een invalidenlift naar de benedensalon. Gebruik hiervan dient altijd vooraf gemeld te worden bij de reservering. De bovendekken van de schepen zijn niet rolstoeltoegankelijk.
De zonnedekken op het bovendek zijn via de buitentrap bereikbaar. Ruime gratis parkeergelegenheid nabij de schepen aanwezig.
Afzetten van passagiers mogelijk tot aan de loopplank.

klik hier voor een offerte op maat

Klik voor meer informatie op een van de schepen
MPS Kroon van Leerdam:

Kroon

MPS Parel van de Linge: 1 Parel van de Linge