Moederdag 2013Op zondag  13 mei 2018 is het Moederdag. Wat is er leuker dan moeder te verrassen met een Brunchvaart of Dinerbuffet . Rederij Leerdam zal deze vaart in “Moederdagsfeer” verzorgen.
De sfeervol ingerichte schepen varen vanuit Leerdam over de Linge, waarbij u bij inscheping hartelijk welkom geheten wordt door de Kapitein en bemanning. Gevaren wordt stroomopwaarts over De Linge richting Geldermalsen.
Tijdens deze tocht door de Betuwe kunt genieten van de fruitbloesems en de jonge watervogels en lammetjes en kalfjes op de oevers. De vaart zal u langs de dorpjes Leerdam, Asperen (Fort Asperen) , Acquoy en Rhenoy voeren, met een spannende passage door de sluizen van de Hollandse Waterlinie of de dorpjes Heukelum (natuurgebied de Koornwaard), Kedichem, Spijk en Arkel.

BRUNCHVAART
Tijdens de brunchvaart van 3 uur zal een rijkelijk en smaakvol geëtaleerd buffet met een grote sortering van warme en koude gerechten en lekkernijen opgesteld staan. In een lekker ontspannen sfeer kan de hele familie genieten van een uitgebreid brunchbuffet met o.a. ovenverse broodjes en croissants, zoete broodjes, grote broodsortering, diverse salades, oa eiersalade, vers gerookte zalm, heldere soep, roerei, uitgebakken spek, gekookte eieren, flensjes, yoghurt, fruitsalade, diverse soorten luxe vleeswaren, zoetwaren en 2x koffie of 2x thee of 2x melk en voor iedereen 1 x jus d’orange. Overige consumpties zijn NIET bij het arrangement inbegrepen.

Deelname uitsluitend via reservering, maar wees er snel bij want voor deze unieke belevenis geldt:
Vol is helaas vol.

Vertrektijd: zie vaarkalender
Tarieven:
Kinderen tot 3 jaar: € 5,00 pp; Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 15,00 p.p.; Volwassenen: € 29,50 p.p.

DINERBUFFET VAART
Tijdens de dinerbuffet vaart van 3 uur, zal een uitgebreid en smaakvol geëtaleerd buffet met verschillende warme en koude gerechten en lekkernijen opgesteld staan.
Het buffet bestaat o.a. uit
Koud buffet:
Stokbrood met kruidenboter, kopje soep, rauwkost saladebuffet, huzaren-, kartoffel- en vleessalade,
kaasplateau, gerookte zalm, hollandse haring, garnalen.
Warm buffet:
Gegrilde zalmmootjes, diverse vleesgerechten (Kip, rund en varken), groente, rijst, friet.
Bijgerechten: Appelmoes; Friet; Witte rijst en diverse sauzen
Consumpties en nagerecht zijn NIET bij het arrangement inbegrepen.

Deelname uitsluitend via reservering, maar wees er snel bij want voor deze unieke belevenis geldt:
Vol is helaas vol.

Vertrektijd: zie vaarkalender
Tarieven:
Kinderen tot 3 jaar: € 5,00 pp; Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 15,00 p.p.; Volwassenen: € 32,50 p.p.

Boek u arrangement veilig en snel via iDEAL, Mr. Cash of Sofort klik hier!